Premiehuurwoning

Samen maak je 't verschil. Premiehuur

Home > Dienstverlening > Gratis extra service: 'ik wil een huurduo'

> Premiehuurwoning

> Huurduo

> Zekerheden

> Dienstverlening

> Ik wil een huurduo

> Ik wil een premiehuurcontract

Gratis zoekservice: 'Ik wil een huurduo'

 

Als extra service bieden wij verhuurders en/of makelaars - binnen 48 uur na uw aanmelding - gratis de gegevens van één of meerdere huurduo's. Deze worden aan de verhuurder en/of makelaar doorgemaild. De huurduo's voldoen altijd volledig aan de gestelde voorwaarden, hebben bevestigd dat zij de premiehuur-constructie begrijpen en hebben de pre-goedkeuring (check kredietwaardigheid) van Saveon reeds aan ons doorgemaild. Kortom: ideale kandidaat huurders.

 

 

Waarom 48 uur?

Wij plaatsen de woning gratis op het grootste huurplatform op internet. Actieve kandidaat huurduo's reageren altijd binnen de eerste 48 uur (op reguliere werkdagen) op een premiehuurwoning. Na 48 uur wordt de te huur' presentatie van de woning automatisch door ons van Pararius verwijderd. De rondleiding in de huurwoning verzorgt de verhuurder zelf. Natuurlijk bepaalt de verhuurder ook zelf welk huurduo de woning mag huren. Bij groen licht, stellen wij de premiehuurcontracten op.

 

 

Slechts 3 dingen willen wij van de woning weten

Ons motto: 'snelheid door efficiënt werken'. Daarom willen wij slechts 3 dingen van de woning weten; de postcode + huisnummer, het aantal slaapkamers en de huidige gewenste huurprijs.

Tip! Goede foto's van de te verhuren woning vergroten het aantal reacties.

 

Na ontvangst van onderstaande gegevens nemen wij altijd voor plaatsing nog even contact met u op.

 

 
 
 
 
1 slaapkamer
2 slaapkamers
3 slaapkamers
4 slaapkamers
5 of meer slaapkamers
 
 
 
Consumentenbond huurtoeslag

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat zelfs de Consumentenbond en notarissen tips geven hoe je het recht op huurtoeslag naar jouw hand kan zetten. Lees meer...

Een premiehuurwoning is een zelfstandige huurwoning - met een huurprijs onder de liberalisatiegrens - waarvoor door de Rijksoverheid een subsidie wordt verleend.

Lees meer...

Premiehuurcontract
Premiehuurwoning

Samen maak je 't verschil. Premiehuur

© 2008 - 2018 Premiehuurwoning.nl is powered by Gies B.V.